Meer info over mijn nestjes?
Kijk dan op de pagina: "Nest beschikbaar".

                              ***
Kijk ook bij onze pensioen diertjes.

ZOMER

ZOMER

20-02-22

En gebeuren ook minder leuke dingen in de hamstery. Onverwachts heb ik vannacht afscheid moeten nemen van MIlo. Mijn lieve, rustige en makkelijke zwart witband mannetje. Het viel me eergisteren op dat hij zich weinig liet zien en ook met roepen kwam hij niet uit zijn holletje. Zelf ben ik nog ziek, dus ik dacht: ik kijk morgen weer. Hij heeft wel vaker dat hij niet meteen komt, maar alleen als hij zin heeft. En door al die storm dacht ik: die heeft nog weinig zin. Maar gisteren dacht ik: nu hoor je toch echt te komen, dus lekker een stukje appel voor zijn holletje gelegd. Geen reactie! Alles voorzichtig uitgraven en daar lag hij nog te ademen, maar alleen klein beetje reageren op mijn aaien. 🙁
Zij rugje was wat mager en zijn oogjes dicht. Veel te vroeg gegaan zonder nog duidelijke oorzaak, daarvoor was niks aan hem te zien. Ik had hem lekker kunnen oppakken, geen pijn, geen bulten...
Dag lieve schat, voor altijd in mijn hart. ♥♥♥

06-01-22

Eindelijk pas na bijna twee weken kon ik de eerste foto van ze te maken!
Mama zorgt erg goed voor ze in haar ruime huisje. ♥

Nestje van Tara & Tito

Nestje van Tara & Tito

26-12-21

GEFELICITEERD Tara & Tito! 
Op deze tweede kerstdag heeft onze Tara net een nestje gekregen! ♥
Dus wij hebben een kerst-nestje!!! ♥
Wij verwachten hier veel mooie rex hamstertjes. Rex houdt in dat het vacht iets korter en gekruld is. Niet alleen het vacht, ook de snorharen en wimpers zijn gekruld. In de toekomst gaan we deze lijn nog verder uitbreiden en combineren met langhaar. Maar eerst afwachten hoe kersverse moeder voor haar kleintjes gaat zorgen.

We nenem binnenkort aanmeldingen voor de wachtlijst, maar alleen van een nieuw baasje die een geschikt verblijf heeft.

TARA ♀

TARA ♀

ISA

ISA

15-11-21

Ook dit kleine dametje blijft hier in mijn hamstery.
Xena zilvergrijs 3kleur satijn.

14-11-21

Vandaag heb ik dit prachtige, lieve en pluizige mannetje mogen ophalen bij een bevriende fokker van Hamstery Friesland.
Hij heet BORIS en is een goud Dominant Spot langhaar mannetje. ♥

Boris

Boris

12-11-21

NIEUW kleur! PINK
Voor onze drinkfleshouders.

29-10-21

Mijn lieve en dappere schat heeft ons net verlaten!
Ze heeft 3 manden geleden een beroerte gehad en vanaf dat moment kon ze niet meer zo goed lopen en bleef ze met haar achterpootje slepen, maar ze gaf het niet op! Dapper ging ze naar me toe lopen en om aandacht te vragen. Je zag dat ze achteruit ging, maar ze ging door. Ze wilde liefde, ze wilde een knuffel en ze wilde opgetild worden. Elke ochtend was wel spannend of haar hartje het zou opgeven of niet. Maar vanavond dronk je niet meer en je bakje was ook nog vol. En daar lag je in je holletje lekker rustig te slapen. ♥
Dag lieve schat, dag mijn lieve Nella! ♥

15-10-21

Binnenkort hebben wij nog twee nestjes. 
Meer erover kun je lezen op de pagina: "nest beschikbaar".

07-10-21

Vanaf vandaag een nieuwe en super gezonde traktatie voor de beestjes hier. Lekker gezond voor mama's, kleintjes en oudere dieren. En ze vinden het lekker dus als het op is, ga ik weer nieuwe opzetten. ♥
Zo te zien is het een succes geworden!!!

                                                            *****
Kiemzaden zitten vol voedingsenergie voor dit nieuw plantje. Tijdens het kiemproces absorbeert het zaadje water en zwelt deze op. Tegelijkertijd worden tijdens het ontspruiten grote hoeveelheden enzymen vrijgemaakt en neemt ook de voedingswaarde toe. Deze processen zorgen ervoor dat de kiemen belangrijke voedingsstoffen bevatten die een positief effect hebben op de gezondheid.

01-10-21

Vanaf nu alle nieuws over mijn nieuwe nestjes komt op de pagina: "Nest beschikbaar" te staan. Op de pagina : "Actueel" loopt het vaak vast.

26-08-21

Het was een drukke en werkzame dag geweest. Mijn terarium is aangekomen en ik was druk bezig het aan te kleden. Deze bak is nu lekker 140 x 55 x 60 cm groot, dus ik kon me voldoende uitleven. :)
Op mijn Facebook kunnen jullie ook filmpjes bekijken. Hier ga ik een paar foto's plaatsen.

Finish

Finish

24-08-21

Moeten jullie kijken zo geweldig! Ik heb twee van deze bordjes gekocht. Nu is mijn huis en mijn voordeur goed te vinden. ;)

04-08-21

DRINKFLESHOUDER!!!

Geschikt voor flesjes van 75 ml en 150 ml. Keuze voor een fles model A en model B. Voor verblijven van glasdikte 4 mm t/m 6 mm en plastic bakken zoals Samla van Ikea en van Action. Ze worden incl. magneetjes geleverd. Bestendig tegen knagen!

Beschikbare kleuren: Licht Blauw, Licht Roze, Donker Groen, Zilver, Bruin-Rood, Zwart met glitter, Blauw, Lime Groen en Rood.

Deel deze pagina